Mladý muž narazil do stromu, spolujazdec nehodu neprežil

24.05.2013 Bánovce nad Bebravou

Bánovce nad Bebravou 24. mája (TASR) - Tragická dopravná nehoda, pri ktorej zahynul 21-ročný muž, sa stala 23. mája krátko pred 20.00 h na ceste III. triedy medzi obcami Horné Naštice a Uhrovec (obe okres Bánovce nad Bebravou).

Mladý 22-ročný vodič vozidla BMW pri prejazde ľavotočivou zákrutou pred obcou Horné Naštice neprispôsobil rýchlosť jazdy, dostal šmyk a narazil do stromu.

Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Elena Antalová, vodič sa pri nehode zranil ľahko. "Jeho 21-ročný spolujazdec, ktorý sedel vpredu pri dopravnej nehode utrpel ťažké zranenia, na následky ktorých päť minút po polnoci (24. 5.) zomrel vo Fakultnej nemocnici v Trenčíne. Druhý 22-ročný spolujazdec sediaci vpravo na zadnom sedadle utrpel ťažké zranenia a ďalší 21-ročný mladý spolujazdec, ktorý sedel za vodičom sa nezranil," doplnila.

Dopravní policajti alkohol u vodiča nezistili. Na vozidle vznikla škoda asi 3500 eur. "Pri dokumentovaní tejto vážnej dopravnej nehody, pri ktorej zbytočne vyhasol mladý ľudský život bol prítomný aj súdny znalec z odboru cestná doprava. Miera zavinenia dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania," uzavrela Antalová.
 

Vyberte región